Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Soms bestel je iets dat al lang op je verlanglijstje stond, maar is het toch niet wat je ervan verwacht. Kan gebeuren. Onze oplossing: stuur het naar ons terug. Dit is hoe het werkt.

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Goed om te weten: we doen niet moeilijk over retourneren. Je mag een bestelling zonder reden naar ons terugsturen, kosteloos. Laat ons dit dan binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling weten, of, bij een bestelling van meerdere artikelen, na ontvangst van het laatste artikel uit je bestelling.

Nadat je ons hebt laten weten dat je je bestelling wilt retourneren, heb je nog 14 dagen om het product retour te sturen.

Je mag alles terugsturen

Je kunt eigenlijk alles terugsturen, zolang het maar in originele staat is. Wat we daarmee bedoelen? Een boek mag je natuurlijk doorbladeren en uitproberen zoals je dat ook in een normale winkel zou doen, maar niet lezen. Geldt ook voor eBooks. Bij tweedehandsboeken werkt het nét even anders.

Zo stuur je een bestelling retour

 1. Verpak het goed

  Stop de producten die je niet wilt houden in een doos of nette verpakking. De originele verpakking mag ook, maar hoeft niet.

 2. Vergeet de pakbon niet

  Schrijf je klantgegevens op de pakbon en stop deze ook in de verpakking. Zo weten we van wie het pakketje komt. Of download het herroepingsformulier en stuur dit mee.

 3. Stuur je pakketje op

  Maak gebruik van dit retouradres om het terug te sturen. En je hoeft geen verzendkosten te betalen. Die nemen wij voor onze rekening. Retouradres: BookSpot, p/a Noorderlaan 395, 2099 Antwerpen X “Port betaald door bestemmeling”

  Retouradres

  BookSpot
  p/a Noorderlaan 395
  2099 Antwerpen X
  “Port betaald
  door bestemmeling”

 4. We sturen je een bericht

  We laten weten wanneer we je pakketje binnen hebben. We maken het hele bedrag over op de rekening van het betaalmiddel waarmee je hebt betaald.

Het bedrag heb je binnen 14 dagen terug

We proberen altijd zo snel mogelijk het bedrag terug te betalen, inclusief verzendkosten. In ieder geval binnen 14 dagen nadat je ons hebt laten weten het product te willen retourneren. Voorwaarde is dat we binnen die termijn het product of een bewijs van verzending van je ontvangen. Anders kan de terugbetaaltermijn vertraging oplopen. De verzendkosten worden overigens alleen terugbetaald als het gaat om een volledige retourzending. We betalen het bedrag terug via het betaalmiddel waarmee je hebt betaald. Je hoeft hier verder niets voor te doen, wij maken het in orde.

Ook tweedehands boeken kun je retourneren

Boeken die je via ons bij een andere verkoper bestelt, kun je terugsturen naar deze verkoper. Maar omdat wij niet de verkoper zijn, kunnen er andere voorwaarden gelden. Zoals bijvoorbeeld een kortere retourtermijn. En de verzendkosten worden niet vergoed. Neem contact op met onze klantenservice en geef aan dat je een tweedehands boek wilt retourneren. We koppelen je dan aan de originele verkoper, zodat jullie afspraken kunnen maken over het terugsturen.