De Intocht
Op zaterdag 13 november komt Sint Nicolaas, alias Sinterklaas, alias de Goedheiligman aan in ons land. Dit jaar is het natuurlijk iets anders dan anders. Maar feit is dat hij een berg cadeautjes meeneemt. Vanaf de dag van de intocht maken de kinderen hun verlanglijstjes. Want dat is waar het met Sinterklaas toch vooral om draait: cadeautjes. Op 6 december worden de cadeautjes uitgedeeld.

Cadeaus van hulpsinterklazen
Omdat het voor Sint en zijn Pieten geen doen is om al die cadeaus op tijd uit te zoeken, in te pakken en te bezorgen zijn er in ons land een heleboel hulpsinterklazen. En die hebben eind november en begin december hun handen vol: met verlanglijstjes scannen, cadeaus uitzoeken, cadeaus inpakken en Sinterklaasgedichten schrijven. Cadeaustress? Niet voor slimme hulpsinterklazen. Want die weten dat ze voor iedereen het perfecte sinterklaascadeau vinden bij BookSpot.

Spel & Speelgoed
We hebben ook iets nieuws dit jaar: Spel & Speelgoed. Met je lievelingsbordspellen van vroeger zoals Monopoly en Risk, maar ook nieuwe spellen zoals The Mind en De Slimste Mens. Met puzzels van o.a. Jan van Haasteren en de zachtste knuffels van Rupsje Nooitgenoeg, Woezel & Pip en Buurman & Buurman. Klei van Frozen 2? Een mok van Harry Potter? Een deurmat van meester Yoda? Hebben we. Perfect om cadeau te geven, of voor een gezellig avondje met de familie.